Activada de nou la prealerta del pla NEUCAT per nevades que podrien arribar a 200 metres

La Generalitat de Catalunya ha activat de nou la prealerta del pla NEUCAT davant la possibilitat que demà es produeixin nevades a cotes tan baixes com 200 metres sobre el nivel del mar.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Castellbisbal, amb el nucli urbà a uns 130 metres però amb punts del terme municipal més elevats, es trova en una de les zones més afectades pel temporal, segons ha avançat el Servei Meteorològic de Catalunya.

Com es pot apreciar en els mapes que il·lustren aquesta noticia, és molt probable que hi hagi precipitacions al Vallès Occidental durant el matí de demà. Per sobre dels 200 metres serien en forma de neu, tot i que no es descarta que arribi a caure més a prop del nivell del mar.

Publicitat
Dental Gaudi

Fa menys d’una semana la Generalitat ja va activar la prealerta del Pla NEUCAT pel temporal que va caure la matinada de divendres, tot i que en aquell cas la cota de neu es va situar més amunt, als 400 metres.

Recordeu que a la web de la Generalitat podeu consultar els consells d’autoprotecció en cas de nevades que ofereix Protecció Civil.

Publicat el 7 de febrer de 2018 a les 17:30 per Vicenç Moliné

Etiquetes ,

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top