95% d’aprovats entre els alumnes castellbisbalencs que es van presentar a la Selectivitat

Més del 95% dels alumnes de l’Institut Castellbisbal que es van presentar a les Proves d’Accés a la Universitat (PAAU) han aprovat, segons han informat des del centre. Això vol dir que 59 dels 62 alumnes que van fer les proves les han superat.

Publicitat

“Cal tenir en compte aquí que enguany hi ha alguns alumnes que s’han presentat “per provar”,  ja que la seva opció és un cicle formatiu de grau superior per al qual no els cal les PAU”, han explicat des del centre, apuntant que la nota mitjana de tot l’alumnat és un 6,67.

Tot i això, destaca el nombre de bones notes, doncs més de la meitat, 31, han superat el 7 de mitja i quatre d’ells el 9 sobre 10.

Publicitat

Les PAU, però, comptabilitzen les notes sobre un màxim de 14 i entre els alumnes, destaquen tres que han conseguit apropar-se a la nota màxima. Gerard Segui Blanes ha estat el que millor nota ha obtingut, amb un 13,202, seguit de Nerea Rodríguez Cuenca, amb un 13,092 i Amanda Aguilar Artacho, amb un 13,002. Cinc alumnes més han superat la nota de 12 punts.