9.215 castellbisbalencs estan convocats a les urnes aquest diumenge

Un total de 9.215 castellbisbalencs tindran dret a vot en les eleccions generals d’aquest diumenge, les segones d’enguany, on s’escolliran els members del Congrès dels Diputats i el Senat.

Publicitat

Els comicis, a nivell electoral seràn idèntics als del mes d’abril, amb 15 meses repartides en dos col·legis electorals, el de Can Santeugini i el del pavelló del Montserrat. El consistori, de fet, ja ha rebut les sol·licituds de vot per correu, que aquestes eleccions han utilitzat 118 veïns i veïnes.

A nivell polític, però, arriben després de la sentència del Suprem condemnant als líders independentistes a entre 9 i 13 anys de presó per l’organització del referèndum de l’1 d’Octubre. Aquesta sentència ha desencadenat una serie de protestes que tindran rèpliques en plena jornada de reflexió a Castellbisbal, on Tsunami Democràtic, que coordina part d’aquestes protestes, ha convocat a un seguit d’activitats a la Plaça de l’Església.

Publicitat

Així, demà a la tarda se celebraran “tallers grocs”, “venda de castanyes”, “lectura contra la repressió” i “sardanes per la llibertat”, segons un cartell difós per les xarxes socials.

La campanya electoral, tot i curta, també ha tingut els seus moments de polèmica, com a denúncia per part de la CUP d’una arrancada de cartells electorals, tant seus com d’altres formacions.

Author: Vicenç Moliné