772.cat triplica la seva audiència durant la crisi del coronavirus

La crisi sanitària provocada per la pandemia de coronavirus ha incrementat l’interès dels castellbisbalencs per la informació de proximitat. Així, 772.cat ha triplicat el nombre de visites durant les dues darreres setmanes fins arribar a registrar una mitjana de 1.500 visites diàries davant les més de 500 diàries que el diari ha registrat de mitjana els sis mesos anteriors a l’esclat de la crisi.

Publicitat

En total, més de 7.000 castellbisbalencs han llegit alguna de les notícies que hem publicat els darrers 15 dies, una xifra que de per si sola ja supera el nombre d’usuaris que, de mitjana, registra mensualment 772.cat.

La notícia més vista d’aquest període excepcional que estem vivint va ser la que explicava que el CAP havia detectat el primer cas positiu de coronavirus a Castellbisbal, noticia que va ser consultada per prop de 3.000 usuaris.

Publicitat

Aquestes dades ens reafirmen a tot l’equip de 772.cat en el valor que els veïns i veïnes donen a la informació de qualitat i de proximitat que cada dia intentem oferir i ens animen a mantenir aquesta tasca malgrat les dificultats de la situació actual al mateix temps que agraim als nostres lectors i anunciants la seva confiança.