772.cat organitzarà un debat electoral entre els candidats i candidates a l’alcaldía

Els set candidats i candidates a l’alcaldia de Castellbisbal tindran l’oportunitat d’explicar les seves propostes en un debat organitzat per 772.cat. El debat, com fa quatre anys, se celebrarà una setmana abans de les eleccions, la tarda del proper 19 de Maig, al Casal Cultural i Recreatiu.

Publicitat

El debat s’estructurarà en quatre grans eixos temàtics: Atenció a les persones; Economía i Ocupació; Entitats, Cultura i Oci i finalment Urbanisme i Medi Ambient, sobre els que els candidats podran desenvolupar les seves propostes de cara als propers quatre anys.

Com a novetat, el debat d’enguany inclourà un apartat de preguntes del públic, on cada candidat i candidata podrà respondre una pregunta plantejada per un lector de 772.cat. Tothom qui ho vulgui, pot enviar la pregunta acompanyada del seu nom i cognoms així com el nom del candidat a qui la vol plantejar a l’adreça redaccio@772.cat. Entre totes les preguntes rebudes abans del 16 de maig, l’equip de 772.cat en seleccionarà una per cada candidat i el moderador del debat la llegirà en directe, citant l’autor i donant l’oportunitat al candidat en qüestió a donar-hi resposta.

Publicitat