75 infants se’n van de colònies amb l’Esplai Gatzara

Esplai Gatzara_colòniesCom altres activitats que organitzen al llarg del curs, els infants i monitors de l’Esplai Gatzara han passat cinc dies de la Setmana Santa de convivències.

Publicitat

Coincidint amb les vacances escolars però no les de la majoria de pares i mares, des de fa 3 anys l’entitat de lleure infantil i juvenil organitza unes colònies de cinc dies. Enguany han estat a la casa de colònies El Xaloc entre Calders i Navarcles.

El nombre de nits i la dinàmica ha anat en relació a l’organització de grups que tenen establert i que coincideix amb les franges d’edat: Des del més petits -infants de 4 anys – fins al grup de grans han passat quatre nits a la casa, mentre que Ganàpies i Joves ha combinat cada grup una ruta diferent pels pobles del voltant fins a arribar a la casa i trobar-se amb la resta.

Publicitat

La temàtica escollida pels 20 monitors i monitores ha estat la Festa Major. Amb activitats de lleure, tallers i sortides, els infants han celebrat una festa de la pintura, un correfoc i el Tractor Trànsit entre moltes d’altres.

Publicat el 27 de març de 2016 a les 12h per Laura Grau

 

Author: Vicenç Moliné