550 persones corren contra la violència de gènere

El passat diumenge es va donar el tret de sortida a les VIII Jornades per a l’eradicació de la violència vers les dones amb la tradicional cursa/caminada que organitzen les regidories de Polítiques per a la Igualtat i Esports amb l’ajuda del Club Mindundis Team.

Publicitat
Dental Gaudi

Amb 3 km de llargada i vorejant el centre urbà, la participació a la cursa va ser major que en edicions passades fet que va ajudar també a assumir la xifra de 1.150€ de recaptació a través del preu simbòlic de 2€ en el moment de la inscripció, que es destinaran a una associació que treballa amb víctimes de violència de gènere.
Cap allà les dotze, samarretes i dorsals ja s’havien esgotat en un ambient festiu i solidari amenitzat per les actuacions de diferents tallers de l’Espai de la Plaça, el grup de hip-hop del Gimnàs Castellbisbal i la ‘masterclass‘ de zumba que van anar apareixent a l’escenari abans i després de la cursa. Entre tots ells va destacar en Belluguet, el capgròs del CEIP Els Arenys, que també va unir-se a la festa.

L’Associació de comerciants i l’establiment Gros Mercat van col·laborar amb un pica-pica pels corredors i aigües repartits a través d’un bon nombre de voluntaris.

Publicitat
piscines

Aquí teniu un recull fotogràfic:

 

 

IMG_3715 (Large) IMG_3756 (Large) IMG_3610 (Large) IMG_3703 (Large) IMG_3768 (Large) IMG_3722 (Large) IMG_3634 (Large) IMG_3614 (Large)

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat el 25 de novembre a les 09:00h per Laura Grau 

olivera

La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top