21 comparses desfilaran, aquest Carnaval, pel centre de Castellbisbal

La rua de Carnaval d’enguany comptarà amb 700 persones repartides en 21 comparses que s’han inscrit per poder participar, segons ha confirmat el departament de Cultura de l’Ajuntament.

Publicitat

La rua començarà demà a les 18.45 h a la plaça de Catalunya amb una primera concentració de comparses i on es podran adquirir les butlletes de votació que més tard, qui ho vulgui fer, podrà dipositar a les bústies que hi haurà a la zona de la Bassa. Enguany el recorregut passarà per plaça de Catalunya, carrer Pi i Margall, plaça de l’Església, carrer Major i l’avinguda d’Antoni Gaudí (La Bassa), on començaran els balls de l’espectacle de lluïment. Els actes s’estendran fins ben entrada la nit amb, com l’any passat, dos balls de Carnaval, un de jove a la Plaça de l’Església i un altre de més familiar al Casal. Els actes continuaran diumenge a les 11.30h a La Bassa amb un Cercavila infantil.

Com cada any, el Carnaval va arrencar ahir, Dijous Gras, amb diverses activitats i tallers a la plaça de l’Església per als més menuts. Des de tallers de complements i maquillatge fins a un Petit Circ que, amb el seu espectacle “The Polls Show” va entretenir grans i petits.

Publicitat

A les 19:00 va arribar el Rei Carnestoltes, tot acompanyat de la comparsa guanyadora de l’any passat, Mamma Mia, encarregats de llegir el pregó d’enguany.

Seguint la tradició, l’acte va acabar amb el “tastet llarder” a càrrec de la colla del Bon Àpat que, acompanyat pel grup La Portàtil FM, van oferir caldo, llardons i botifarra d’ou als assistents.