2020. Comencem una nova dècada plena d’oportunitats

Comencem un nou any amb nous propòsits, il·lusions i amb les bateries carregades  per seguir treballant per a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes com hem estat fent en els darrers temps. Entenem la política municipal com de servei a la comunitat per garantir els principis republicans: la sanitat, l’educació, els serveis socials, el dret a un habitatge, i això passa per fer una defensa sense treva dels serveis públics com a eina per poder  garantir igualtat d’oportunitats per a tothom. L’impuls de polítiques destinades al foment de la cohesió han de ser prioritàries  a Castellbisbal. Per això des d’ Esquerra Castellbisbal apostem pel diàleg, la participació ciutadana i us convidem a formar part del nostre projecte per poder defensar i construir el model de poble que volem.

Publicitat

Tenim un panorama a fora amb prou esperances, s’ha fet govern a Madrid, un govern que es defineix com d’esquerres i progressista. Tot i així caldrà però, un altre acord amb els partits que hi han donat suport o s’han abstingut per poder tenir pressupostos. Al mateix passa al nostre país: s’ha d’aconseguir que hi hagi un gran acord per acceptar uns pressupostos que permetin tirar endavant els plans de futur en defensa dels drets i serveis públics de tots i totes.

Els regidors d’Esquerra Republicana a  Castellbisbal tenim com objectiu treballar, compartir, escoltar, servir a tots i totes per poder aconseguir un Castellbisbal  viu , solidari, acollidor on tothom hi tingui cabuda. Que altres grups facin seves  les idees que vam proposar nosaltres o projectes que es van iniciar els 2 anys que vam estar a l’ajuntament, demostra que les bones idees són transversals i que en el fons tothom vol el millor per a tots.

Publicitat

Per tot això continuarem treballant, escoltant , dialogant  i també serem crítics amb els que manen, per aconseguir un Castellbisbal millor per a totes i tots.

Per un Bon Any 2020 ple reptes i esperances !