09.12.17 ESTEM EN CAMPANYA i quina campanya….

En el moment que estem escrivint aquest article, ja sabem que Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez segueixen a la presó. Nosaltres esperem de tot cor que surtin aviat i per descomptat que  mai, els hi retreure’m ni una de les paraules que hagin de dir davant el tot poderós Jutge del Tribunal Suprem, per tal de sortir-ne.

Publicitat

No som tan barroers com el candidat Albiol que en unes declaracions públiques recents l’hem pogut escoltar criticant el suposat anunci que faran els nostres representants públics empresonats, de l’acatament del famosíssim 155 per tal de sortir de la presó i per tant increpant-los perquè afirmaran que no hi ha República i que no tornaran a delinquir.

No sabem, ven bé que vol dir això, ja que si estan privats de llibertat, és perquè han dut a terme un programa electoral POLÍTIC aprovat per la Junta Central com LEGAL però que una jutgessa amb competències dubtoses sobre aquests tipus de delictes, s’ha cregut a un fiscal de l’estat TOTALMENT POLITITZAT que el govern legítimament votat per la població catalana ha pogut cometre i amb possibilitat de ser castigats amb penes de fins a 30 anys de presó, per fer la política que havien dit que farien però que l’Estat contempla com a delictes més propis del segle XIX com ara el de rebel·lió o secessió.

Publicitat

Pitjor, però estan els Jordis (pel fet que porten més dies empresonats) perquè precisament han fet tot el contrari al que és una rebel·lió. Gravíssim! Algú em pot dir perquè serveixen els programes electorals si a mig partit et canvien les regles del joc? Recordem que el TC ha resolt que les votacions del 6 i 7 de setembre són legals, COMPLETAMENT LEGALS. Així no hi ha una campanya electoral en igualtat de condicions. Encara que hi hagi partits que ho facin veure.

Aquí al nostre poble, en l’últim ple, vam veure com AxC va aprovar els pressupostos gràcies al PSC, ja sabem que per mantenir la cadira si cal, hi ha qui s’oblida del 155.

Nosaltres volem construir un país per a tothom, més just, sense tanta desigualtat econòmica, més humà, amb pensions dignes, sense corrupció que freni l’entrada de Catalunya a la 4a revolució industrial que tenim davant dels nassos i que no ho podrem fer si no ens hi desempalleguem.

Però totes les nostres propostes progressistes es veuen ofegades pels partits unionistes que tant sols volen fer campanya de la por i la post veritat, ja que no tenen CAP oferta creïble pels catalans.
Nosaltres diem que no hi pot haver progrés possible si no hi ha independència. Vota’ns i no pararem fins a aconseguir-ho!!!

Signat:   ERCC

Tribuna política publicada pel grup d’ERC Castellbisbal el 9 de desembre a les 19:10h