Tots els detalls de la Cavalcada de Reis d’aquesta tarda

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ja són aqui i avui a les 18:30 començaran a desfilar pels carrers de Castellbisbal en direcció a El Casal, on recolliran les cartes de tots els infants del poble.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Abans de la cavalcada, els que ho desitgin, també podran portar la seva carta al Patge Reial Namir, que a les 17h obrirà la seva carpa a la Plaça de l’Esglèsia acompanyat dels gegantons de la Colla Gegantera, el Manelet i la Vicententa, que al mateix temps que el patge recull les cartes a ses majestats, recolliran els xumets que els infants els vulguin entregar.

Tot i que el patge reial serà a la Plaça fins a les 19h, la cavalcada començarà mitja hora abans a la Plaça Catalunya, seguint el recorregut tradicional de l’acte pel carrer Pi i Margall, Carrer Major, Bassa i Ajuntament, on els rebran els alumnes de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch, abans d’anar cap al Casal.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Com els darrers anys, els carmels que els reis i els patges llençaran a tothom que els dongui la benvinguda serà aptes per a celíacs i l’Ajuntament ha posat especial émfasi en les mesures de seguretat per evitar accidents durant la cavalcada.

Publicat el 5 de gener de 2018 a les 13:00 per Vicenç Moliné

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top