Suspès l’últim partit del torneig de futbol sala per la violència a les graderies

Font: Futbol Sala Castellbisbal

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

El darrer partit del torneig de Futbol Sala que s’ha celebrat aquestes setmanes a l’Illa Esportiva s’ha hagut de suspendre per les agresions verbals de part del públic, que han culminat una competició marcada per la creixent violència entre jugadors i aficionats.

El campionat, que va començar el passat 4 de juliol i ha d’acabar amb la final que se celebrarà durant la Festa Major, ha estat marcat pels enfrontaments entre familiars de jugadors i les agresions d’aquests cap a l’arbitre.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

El de dijous, corresponent a les semifinals de la categoria sènior, va ser el tercer partit que es va haver de suspendre, segons han explicat des del Club Futbol Sala, els organitzadors, que se senten “desbordats” i molt decepcionats a l’explicar que enguany s’han viscut episodis de violència en totes les categories, arribant a situacions com les d’adults i adolescents de les graderies insultant a jugadors de 10 i 12 anys. “Organitzem aquest torneig amb un ànim lúdic i acaba sent un desastre”, expliquen frustrats des del club.

El torneig, que va començar el passat 4 de juliol, ha estat constantment esquitxat d’incidents, amb diversos partits aturats i incidents com el d’un adolescent de categoria cadet trencant el vidre d’una porta d’emergència d’un cop de peu. El darrer dimarts, de fet, el club va haver de demanar a la Policia Local que acompanyés a l’arbitre fins al seu cotxe davant les amenaces dels propis jugadors.

La regidora d’Esports, Susanna Solé, ha manifestat que no se senten “gens orgullosos” de com s’ha desenvolupat el campionat i apunta que la regidoria i el club s’estan plantejant no repetir el campionat l’any vinent. La decisió encara no esta presa, però hi ha un 99% de possibilitats que l’any que ve no fem el torneig, apunten des del club.

Irònicament, coincidint amb l’inici del torneig, el club es va adherir a la campanya “Zero insults a la grada” promoguda per la Federació Catalana de Futbol amb l’objectiu d’eliminar les actituds violentes dels aficionats cap als àrbitres i jugadors.

Publicat el 22 de juliol de 2017 a les 14:00 per Vicenç Moliné

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
  • Jaume Farre Silvestre

    Llegeixo que el “darrer dimarts, el club va haver de demanar a la Policia Local…..” La pregunta és: aquesta policia era al recinte, o bé, és va haver de localitzar, mitjançant una trucada..? és que el que m’estranya és que passin aquests sucessos de forma repetida, segons l’escrit. Tinc entés que en qualsevol esdeveniment esportiu, hi ha d’haver presència policial. Què hi era en aquest cas..? Si hi era, com és va poder arribar a l’extrem de violència que és descriu..? I sinó hi era, per què..? I qui se’n fa responsable..? Penso que, malauradament, són massa preguntes per respondre i que significa quelcom no agradable. Obviament, les espero, si cal per aquesta mateixa via per part dels responsables. És una noticia molt desagradable i que fa molt de mal a l’esport de la nostra Vila. Salutacions

Top