Seguiment massiu entre el comerç de Castellbisbal de l’aturada convocada en protesta per la violència policial de diumenge

Els comerços de Castellbisbal van fer un seguiment massiu de la vaga convocada per la Taula per la Democràcia, que agrupa entitats socials, sindicats i patronals, en protesta per la violència utilitzada per la Guàrdia Civil i la Policia Nacional diumenge per intentar aturar el referèndum de l’1 d’Octubre.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

Amb els col·legis i instituts tancats i la immensa majoria de comerços amb la persiana baixada, l’aspecte del centre del poble era el d’un diumenge, només alterat per l’acte convocat a Les Vinyes de rebuig a l’assalt sofert pel centre per part de la Guàrdia Civil diumenge.

Precisament després d’aquest acte, un centenar de les persones que hi participaven es van sumar a una trentena de cotxes de les ADF que van venir de diversos municipis i van tallar durant una estona la rotonda del cementiri, iniciant després una marxa lenta en direcció a l’AP7.

Publicitat
Dental Gaudi

La jornada de vaga, que no va tenir un seguiment tan alt entre la indústria, va seguir amb normalitat fins al vespre, quan tot i la consigna de les entitats sobiranistes de realitzar les concentracions a les capitals de comarca, un nombrós grup de persones es va concentrar a les 19:00 a les portes de l’Ajuntament.

Publicat el 4 d’octubre de 2017 a les 11:00 per Vicenç Moliné

 

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
 • Xavier

  ¿Que iban a hacer? ¿Qué es pinten la fachada con algún sucedáneo de la estrella de David?

  • Jose

   Cada comentario que haces vas cayendo mas bajo

   • Xavier

    Yo caeré abajo con mis comentarios, pero otros caen con sus actos y por mucho que te rasques las vestiduras el independentismo ha caído bastante mas abajo. Habéis copado las instituciones con vuestros símbolos, tenéis una actitud exclusiva –solo para las elecciones habéis hecho algo la pelota para que votemos aunque sea NO- estáis destrozando la economía de este “país” -como os gusta llamarlo a vosotros- estáis adoctrinando los niños –lo que se ha visto estos días en los colegios ha sido escandaloso- Podría seguir pero solo te digo una cosa, no sois los mas indicados para dar lecciones y si no te gusta lo que escribo no me leas.

Top