Qui som

772.cat és la unió de comunicadors que, professionals o no, volem escoltar les veus que parlen sobre la terra vermella, sobre la seva cultura i sobre tot el que passa al seu voltant.

Volem ser un mitjà de comunicació com el que necessita Castellbisbal, proper, ràpid i rigorós. Explicar què està passant, parar l’orella a la plaça de l’Església, a les urbanitzacions i als polígons industrials. Aportar un gra de sorra per fer que tots els castellbisbalencs i totes les castellbisbalenques estiguem informats sobre allò que passa al nostre voltant.

Busquem notícies i reportatges. Novetats, tradicions i curiositats. Tot allò que veuen els veïns de Castellbisbal i, si pot ser, també el que se’ls escapi. Busquem les persones que ens poden donar un punt de vista totalment diferent, però alhora interessant, perquè el conegui la resta.

Busquem els actes i les festes que constitueixen el dia a dia del nostre poble, la gent que li ha donat el protagonisme i vida. Els busquem i els escoltem.

Redacció: Vicenç Moliné

Comercial: Laura Grau

Manteniment web: Albert Miralles

 • Mª Isabel Méndez

  En primer lloc, felicitats, moltes felicitats! Sou un referent per als joves d’aquest poble i us desitjo molts èxits; estic segura que al poble hi ha més joves preparats per portar a terme noves i innovadores aventures com la que heu començat.
  Davant de l’escenari que estem vivint em sembla fantàstic que joves com vosaltres lluitin i demostrin que la joventut no està en letargia ni a l’espera que tot això canviï per si mateix, si no que ja esteu demostrant que hi ha moltes coses per fer i no sembleu l’estruç , al contrari, creeu i treballeu per les vostres idees. Molta sort !
  Mª Isabel Méndez

 • Angel Perez

  No tothom s’enfila en una tasca com la que heu triat.
  Demostreu que la joventut a Castellbisbal està més implicada que mai.
  Molta sort, enhorabona i per molts anys.

 • Francesc Coll

  Que tal nois?
  bona sort en aquesta aventura tan encisadora. ja os aniré seguint!!!!

 • Hola, sóc Maria Beneyto, professora de l’Institut Escola Les Vinyes,trobo la vostra iniciativa molt interessant i m’agradaria parlar amb vosaltres. Nosaltres a l’institut, tenim un diari digital “La Verema”, que ja té un any, i penso que igual podríem col.laborar. Si us sembla en parlem. A mi m’agradaria que ho fessin els alumnes (12 a 14 anys). Si us sembla bé en parlem. Igual podríeu venir a l’institut un dia. Us envio l’adreça de la revista: http://revista.ielesvinyes.net/

 • Cèlia Roura

  Moltes felicitats nois!!!!

  Espero que tingueu molt èxit amb el vostre projecte.
  Ja teniu el meu mail, ja us anise passant les iniciatives que es durant a terme a l’Illa Esportiva per tal que aneu informant.
  Un petonarro.

 • Ignasi Esteve

  Hola
  Molt bona iniciativa.
  Al Facebook de Castellbisbal he penjat un parell de fotos de l’aterratge de l’helicòpter SEM per una emergència mèdica.
  Si feu successos i esteu interessats en utilitzarles, teniu el meu permís. Si necessiteu més només m’ho heu de dir.
  Quedi clar que no sé si voleu parlar d’aquets temes.

  Espero que continueu i Sort !!

Top