El Ple aprova una moció del PSC i s’adhereix a l’aturada feminista del 8 de març

Demà l’Ajuntament s’afegirà a l’aturada convocada pels principals sindicats i pararà la seva activitat habitual durant dues hores. No se sumarà a la vaga total que han organitzat les entitats feministes.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

El motiu és la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora i la seva participació ha sorgit arran de la moció que el PSC va presentar el passat ple i que va ser aprovada per tots els grups menys Ciutadans, que es va abstenir. El motiu principal tant de la moció com de l’aturada, és reivindicar el paper de la dona en la societat i demostrar que sense ella, “el món s’aturaria”. També pretén assenyalar i criticar les diferències socials, econòmiques i culturals que encara existeixen entre els dos gèneres i promoure la coeducació i la conscienciació dels més joves.

Publicat el 7 de març de 2018 a les 09h per Laura Grau

Publicitat
Dental Gaudi

Autor

La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
  • Andrés

    Alcalde, como se descontará las dos horas de su sueldo? Sea transparente y expliquelo. O harán la trampa de donar ese dinero a alguna asociación que les vota en masa.

  • Carlos

    Solo falta que estos funcionarios descansen dos horas con la de trabajo acumulado que llevan. Que haces una gestión y te tardan en contestar la vida y media, luego tu cumple el plazo o multa.

  • Judit

    Tenint en compte que els polítics no poden fer vaga.. Com s’ho descompten del sou? O será una aturada de dies hores per anar a fer un esmorzar de ciclista??

Top