Les organitzanitzacions independentistes presenten la plataforma Castellbisbal pel Sí

Castellbisbal pel Si

Castellbisbal pel SiLa campanya a favor del Sí en el referendum anunciat per la Generalitat de Catalunya per al proper 1 d’octubre es coordinarà des de la plataforma Castellbisbal pel Sí, que aglutinarà els partits i les entitats independentistes de Castellbisbal, és a dir, l’Assamblea Nacional Catalana, Òmnium, ERC i el PDCat.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

L’organisme es va presentar en societat dijous passat després de l’acte de presentació del referèndum de l’1 d’octubre, en el marc de la campanya Garanties.cat. Glòria Comellas, coordinadora de l’ANC Castellbisbal, va destacar que “com sempre que s’ha de treballar per la independència, a Castellbisbal ens movem i ens unim”, per afegir que “la nostra campanya no és pel referèndum, tenim claríssim que es farà, la nostra campanya és pel Sí”. L’entitat, que organitzarà actes com el sopar de Festa Major o la participació en la Diada de l’11 de setmebre, té com a objectiu “fer arribar la campanya del Sí al màxim de gent possible”.

Abans de la intervenció de Comellas, els diputats Marc Sanglas i Magda Casamitjana van explicar els treballs que s’estan fent des del Parlament i des del govern per organitzar el referèndum de l’1 d’octubre, des del procès que els ha portat fins al punt on són ara fins als aspectes lógístics del referèndum. Els diputats van posar molt émfasi en tranquilitzar els veïns davant les amenaces de l’estat espanyol i van respondre preguntes del públic sobre el vot per correu o les responsabilitats que es derivaran de l’organització.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Publicat el 26 de juliol de 2017 a les 10:30 per Vicenç Moliné

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
 • Xavier

  !referéndum o DEMOCRACIA!

 • Xavier

  Estos días estoy releyendo la carta escrita por Josep Tarradellas y publicada en La Vanguardia en 1981. Tengo que reconocer que en aquel momento no comprendí muy bien lo que quería decir, no obstante leída hoy es de gran actualidad y no parece escrita hace 36 años, creo que si Tarradellas levantara la cabeza diría: ¡Cuánto daño han hecho a la sociedad catalana los nacionalistas fanáticos!

 • Jaume Farre Silvestre

  Benvingudes les campanyas a favor del SI que s’estan fent i seguiràn. Tant de bó totes les catalanes i catalans, s’animèssin a totes les xerrades informatives i en el cas de no poder, entrar a Garanties.cat per fer totes les preguntes i dubtes que puguin tenir a l’hora de votar el referèndum. Aqui no hi ha exclusivitat..!! Absolutament tota la ciutadanía catalana és convidada a participar-hi. Animeu-vos sisplau, pregunteu tot el que vulgueu sense cap tipus de mirament. Solucioneu-vos els dubtes. Catalunya s’ho mereix…!! Bona sort.

 • Xavier

  “Si no ho he entès malament, hi ha convocat un referèndum no pactat amb el Govern espanyol, que compta amb el suport de grups parlamentaris que sumen un 47% dels vots en les darreres eleccions (ni tan sols la majoria dels catalans en general), en el qual participaran només els partidaris d´una de les opcions que es posen a votació, on els apoderats seran també d´una sola de les opcions, on l´organització estarà al càrrec de «voluntaris» d´una ideologia concreta i no de funcionaris, que no s´espera que sigui reconegut per cap govern europeu, que ha sigut desautoritzat per la comissió de Venècia (a instàncies del Govern català!), que ha de servir per validar una llei de desconnexió redactada d´esquena als ciutadans i als seus representants i, en fi, un piló de detalls més que si ens els expliquessin d´un referèndum en un país africà ens provocarien la riallada (…)

Top