Marina Nicolau és escollida millor esportista del 2016 a Castellbisbal

La triatleta Marina Nicolau, de 25 anys, va ser escollida millor esportista de Castellbisbal durant la mostra celebrada el passat diumenge al camp de futbol.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Nicolau és membre del Club Triatló Castellbisbal, amb qui competeix des del 2013, tot i que va iniciar la seva carrera esportiva en solitari al Club Natació Terrassa, on competia en natació a nivell nacional i internacional. Després d’una lesió, deixa l’alt nivell de competició i comença a fer curses fins que s’integra a l’entitat esportiva per competir en triatlons, duatlons i aquatlons.

Ha pujat al pòdium a, entre d’altres, les travessies Marnaton 2015 i 2016, la travessia de Sant Silvestre 2017, i als màsters de natació de Catalunya en les modalitats 50 m papallona i 50 m crol. Amb equip, ha quedat en segona posició al triatló per relleus de Gavà. Un altre dels èxits esportius que també ressalta la guardonada, és haver constituït juntament amb Isidre Ot el grup ‘Trikids’ i entrenar un nombrós grup d’infants de l’entitat, en les diferents modalitats del triatló.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Aida Rovira, millor esportista del 2015, va ser l’encarregada d’entregar el reconeixement atorgat amb els vots de totes les entitats esportives de la vila, que van decidir que guanyés per davant de Pol Olivella i Ferran Sastre, els altres dos esportistes nominats.

Publicat el 7 de juny de 2017 a les 11h per Laura Grau

Autor

La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top