Hem votat! Moltes gràcies!

Des de l’ANC-Castellbisbal volem agrair, a tots els voluntaris i participants, haver actuat com un grup exemplar, responsable amb els seus ideals i amb els seus veïns. I a Castellbisbal pel SÍ us reconeixem el treball conjunt imprescindible.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Acabem de passar uns dies molt intensos, plens d’emocions de tot tipus. Hem rigut, hem plorat, ens hem enrabiat, ens hem sentit en la “clandestinitat” però tot ho hem entomat contents perquè sabíem que us teníem al darrere, que éreu tots allà empenyent i sabíem que no ens deixaríeu sols. Ho heu demostrat a tothom: vam fer una crida de voluntaris i, en menys de 24 hores, teníem més de 120 persones. Vàrem demanar voluntaris per a les meses i les vam constituir totes, necessitàvem voluntaris d’ordre per a l’1-O i allà que hi éreu, calien voluntaris per embustiar un diumenge al matí i hauríem hagut de fer el poble el doble de gran de tants com éreu. Van faltar parets on enganxar cartells de tants com heu vingut a buscar material. Voluntaris al mercat, els que heu penjat, arreglat i repenjat la pancarta del Castell, i a tots els que ens heu donat suport en qualsevol moment, fent activitats, amb unes paraules, fent companyia o amb un somriure de complicitat, gràcies a tots. Gràcies a tots els que diumenge vàreu passar el dia al davant de les escoles, protegint els que exercien el seu dret a vot i els mateixos vots, disposats a enfrontar-se a la Guàrdia Civil, que va venir a violentar-nos els drets… A alguns us van fer mal físic, a tots, ens van fer mal a l’ànima. Va ser un dia dur però ens vàrem sentir tots orgullosos els uns dels altres, des dels nens que ens feien somriure durant la jornada fins a l’àvia que, tot i veure per la tele l’esbatussada que hi havia, es va pintar els llavis, es va penjar el bolset i a dos quarts d’una se’n va anar cap al seu centre a votar.

Tots hem fet pinya treballant braç a braç, aquest és el nostre triomf i crec que n’hem d’estar molt orgullosos i satisfets, som una societat plural, com ha de ser, molt més respectuosa del que s’entesten a fer-nos creure.

Publicitat
Dental Gaudi

És emocionant quan la gent t’atura i te’n dona les gràcies però… Tingueu-ho molt clar: sense vosaltres no ho hauríem pogut fer!

Un “gràcies” immens!

Carta al lector publicada per Glòria Comellas, secretària de l’ANC Castellbisbal

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
 • Jaume Farre Silvestre

  El poble us ha seguit perquè va saber que la feina que estaven fent des fa molt de temps, és i era la correcte. El mèrit que tenim els ciutadans de Castellbisbal és haver sabut valorar la vostra tasca, i amb això cal dir que el mèrit principal ha estat vostre. En el meu cas particular, mereixeu tots els elegis i, si voleu que us digui una confidència, sento una enveja sana per a no haver poder fotreus algún cop de mà, per raons óbvies, però que em quedo recompensat per l’admiració que em feu sentir en el fons del meu cor. VAREM VOTAR I TOTHOM QUE HO VOLIA FER HO VA PODER FER A CASA NOSTRA, per “culpa” vostre..!! I això no té preu, perquè el treball ha estat impecablement ben organitzat. Tot i demanant disculpes per haver escrit amb molta dosi per la vessant personal i és que no he pogut evitar la temptació i l’emoció, i tanta..! de fer-ho, vull acomiadar-me dient-vos que sempre us estaré agraït. Una abraçada a tots els components i voluntaris de l’ANC. Visca Catalunya lliure i solidaria..!

 • Xavier

  Veo que se le da bien la oratoria, porque no nos explica en su Cataluña que piensan hacer con los catalanes fascistas, como por ejemplo el butifler Sr. Jose Manuel Serrat, que he leído que ha recibido bastantes amenazas desde gente propera a su ideología..

  • Xavi Gavaldà

   Quin plom de tiu….zzzzzzzzzzzz

  • Xavi Gavaldà

   Per cert Joan Manuel Serrat

Top