Ciutadans s’imposa com la llista més votada a Castellbisbal

La candidatura de Ciutadans ha estat la més votada pels veïns de Castellbisbal a Castellbisbal en les eleccions celebrades avui al Parlament de Catalunya.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

La candidatura liderada per Inés Arrimadas ha rebut el 25% dels vots, un total de 2.351, superant en 600 vots els obtinguts l’any 2015 i imposant-se a Esquerra Republicana de Catalunya, que ha estat la segona força.

Els republicans han obtingut 1.781 vots, gairebé un 20% dels vots, i Junts per Catalunya 1.130 vots, un 12,42% del total. La combinació de les dues forces, que el 2015 es van presentar de forma conjunta, ha superat en més de 500 vots els 2.452 obtinguts per Junts pel Sí ara fa dos anys.

Publicitat
farmacia-m-castelana

En quarta posició ha quedat el PSC amb 1.094 vots, el 12%, seguits de Catalunya en Comú, que ha tret 669 vots, el 7%, la CUP, que n’ha tret 320, el 3,5%, i en darrera posició entre els partits amb representació parlamentària el PP, que ha obtingut 263 vots, un 2,89%. El PACMA, ha obtingut 96 vots, el 1%.

En el debat sobre la independència, els partits obertament a favor d’aquesta (ERC, JxC i CUP) han quedat per darrere dels que s’hi oposen, Cs, PSC i PP, que han obtingut 600 vots més que els que han promogut la independència els darrers mesos.

Publicat el 21 de Desembre de 2017 a les 23:00 per Vicenç Moliné i Laura Grau

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
  • Piernas Rojas

    Es lo que hay tabarnia es la solución estamos manteniendo al resto de Catalunya creo que no es justo no voy a decir que el resto nos roba 😁😁😁😁😁😁😁😁😁

  • Piernas Rojas

    Y ahora que jajajajaja eso esperamos todos que gobierne para todos pero creo que ya es tarde que llega el cambio Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja

  • Xavier

    Vaya, parece que la mayoria de los ciudanos de este pueblo no es independentista!! No estaría mal que el Sr. Alcande governara para todos, o almenos no en contra de unos. FELICES FIESTAS.

Top