La castellbisbalenca Cristina Muelas, finalista del concurs de documentals del grup SOM

La periodista de Castellbisbal Cristina Muelas ha arribat a la final del concurs de projectes vinculats a la cultura del grup SOM amb el seu projecte per explicar els esforços del règim franquista per explotar en secret mines d’urani a la Vall Fosca, al Pirineu, amb l’objectiu d’aconseguir una bomba atòmica i titulat ‘El secret atòmic de Franco’.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

El guanyador del concurs, que rebrà una ajuda de 2.500 euros per realitzar el documental, es decidirà per votació popular a través de la web del programa, on tothom pot triar el seu projecte preferit sense necessitat de registrar-se. El documental de Cristina Muelas es pot votar en aquest enllaç fins al 26 de juliol, quan es tancaran les votacions.

Muelas, que va ser redactora de 772.cat, va començar a treballar en la temàtica del documental a l’acabar la carrera de Periodisme, realitzant una primera versió com a treball de final de grau. El documental que va fer llavors va atreure l’atenció de la indústria audiovisual i fins i tot va protagonitzar un reportatge de TV3 sobre el talent emergent en aquesta indústria.

Publicitat
Dental Gaudi

El grup SOM, els organitzadors del concurs, són una cooperativa que, entre d’altres, edita la revista Sàpiens o gestiona l’editorial Ara Llibres.


 Publicat el 20 de juliol de 2017 a les 9:30 per Vicenç Moliné

Etiquetes

La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
  • Jaume

    La gent jove de Castellbisbal, dia a dia, demostreu que esteu molt ben preparats i amb moltes iniciatives.
    Moltes felicitats. Cristina.

Top