Podem Castellbisbal se suma als crítics amb el líder a Catalunya, Albano Dante Fachín

Dues membres del Cercle de Podem a Castellbisbal amb Juan Carlos Monedero

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

El cercle de Podem a Castellbisbal s’ha sumat al corrent crític amb el líder del partit a Catalunya, Albano Dante Fachín, i la seva decisió de convocar una Assemblea Ciutadana per decidir la posició del partit de cara a l’integració en el partit Catalunya en Comú impulsat per Barcelona en Comú i el posicionament respecte l’1-O.

Podem Castellbisbal subscriu així el comunicat difós per diversos cercles de Podem a Catalunya -que sumen més del 20% del total- i on es critica que la direcció del partit hagi decidit convocar les consultes només quan els cercles crítics estaven a punt de convocar-les de forma unilateral, després de la negativa inicial de la direcció a fer-ho.

Publicitat
Dental Gaudi

“En conèixer aquest fet,” [en referència a la iniciativa de convocar la consulta tot el rebuig de la direcció] “és quan el Secretari General Albano Dante Fachín decideix, contradient-se ell mateix, impulsar dues convocatòries amb les dues preguntes, per tal de poder-les controlar en temps i forma i evitar al mateix temps el descrèdit de que siguin les bases els qui li obliguen a consultar”, apunten.

En aquest sentit, des de Podem Castellbisbal se sumen a la petició de que “les consultes es facin en una mateixa convocatòria per tal de racionalitzar recursos” i “que les dates siguin acordades i les preguntes siguin les plantejades pels cercles impulsors”, que demanen una pregunta binària sobre si integrar-se en Catalunya en Comú (afegint Podem al nom i negociant les condicions de participació) i una pregunta sobre la posició respecte l’1-O contemplant posicionar-se pel Sí, pel No o abstenir-se.

Publicat el 30 de juliol de 2017 a les 13:30 per Vicenç Moliné

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
  • Xavier

    Cono dice un avieja canción; …se pasan la visa meando contra el viento y siempre en primera fila cuando acaba la batalla….

  • Jaume Farre Silvestre

    La veritat és que no sé per què escric i és què no sé que dir, llevat que no para de sortir-me fum del cap cada cop que llegeixo els vostres postulats totalment indefinits. A aquestes alçades i encara no sé o no comprenc, imagino que la meva limitada intel.ligència no dona per més, què sou i qui sou a Catalunya i que feu o voleu fer en vers Catalunya. Sincerament encara em veig incapaç de anomenar-vos com partit i quin conglomerat de partits abarca el vostre partit. Aquest mateix envolic que em faig ara mateix quan escric, i que no puc evitar, me’l faig quan us llegeixo. De la vostre publicació només m’ha quedat clar que preteneu fer, repeteixo no sé quins/quans partits us la fareu: “Una pregunta sobre la posició respecte l’1-O contemplant posicionar-se pel SI, pel NO o abstenir-se”. Tant de bó, pogués entendre qui sou, quans partits sou i que voleu per Catalunya. Sincerament, ja sería l’hora del/s vostre/s partit/s publicar un aclariment sincer i transparent. Espero resposta amb un pam de candeletes i poder apagar el fum que en surt del cap, tota vegada que m’agrada llegir, però una lectura de texts coherents.! Quan he rellegit el que acabo d’escriure, una mica més i em marejo, vatua l’olla..! Salutacions cordials.

Top