Alternativa farà campanya per la participació l’1-O però sense posicionar-se a favor del Sí o del No

Alternativa per Castellbisbal ha declinat participar en la plataforma Castellbisbal pel Sí i, per tant, no farà campanya pel Sí de cara al referèndum de l’1 d’Octubre. En un comunicat, el grup local explica que tampoc farà campanya pel No, sinó que treballarà per fomentar la participació.

Publicitat
farmacia-m-castelana

“Dins la nostra formació hi conviuen persones amb diferents ideologies, opinions i opcions polítiques, però tots o la gran majoria dels nostres simpatitzants i votants estem convençuts que estan a favor del dret a decidir el nostre futur”, apunten des del partit, que afegeixen que “aquesta diversitat interna és clarament un actiu” i “l’oportunitat de demostrar, de manera pràctica, que un referèndum sobre la independència no té perquè fracturar la societat sinó tot el contrari, la pot cohesionar al voltant d’un debat honest i rigorós”.

A nivell pràctic, això implica que “des de l’Ajuntament no posarem cap impediment per a la celebració del referèndum”, apunta l’alcalde, Joan Playà. Tot i això, l’Ajuntament esta a l’espera de la convocatòria oficial. “Un cop es convoqui el Referèndum l’Ajuntament actuarà com sempre ho fa en totes les convocatòries d’eleccions, posant a disposició de la Generalitat els espais que sempre es fan servir per aquests processos i consultant al personal municipal per conèixer la seva disponibilitat de participar en el mateix”, assegura, afegint que “la participació del personal és voluntària, sempre es fa una crida per confeccionar un llistat de persones interessades i després, si s’han apuntat més dels que necessitem, es trien d’acord amb l’experiència que tenen en altres processos”.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

“Pel que fa als regidors, aquests  gaudeixen d’una plena llibertat de vot en tots els assumptes relacionats amb el procés sobiranista i amb el referèndum, alguns van expressar  a l’Assemblea que estan disposats a assumir totes les responsabilitats per garantir la seva celebració i arribar fins el final”, afegeix el comunicat a tall de conclusió.

Publicat el 9 d’agost de 2017 a les 10:00 per Vicenç Moliné

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
  • Jesús ballesta

    Es increíble como ahora que no estáis con la separatistas en gobierno seguís mintiendo a vuestro electorado.

  • Jaume Farre Silvestre

    Bon dia. Malgrat matisos, particularment celebro que la meva petició en el Ple, s’hagi recollit. A partir d’ara, vull creure que aquesta publicació no s’acabarà aquí. De moment, per a mi i com vosaltres, rés més. Salutacions cordials.

Top